2014. május 25., vasárnap

Spárgás, tojásos tészta - Stahl Magazin Különszámából



Nagyon szeretem azokat a recepteket, amelyeket percek alatt el lehet készíteni, mivel mindig idő szűkében van az ember lánya, főleg, ha dolgozik is.  Ehhez nyújt most nagy segítséget a Stahl magazin különszáma,  a 30 perces ételek, amely az Everyday Food Magazinjával együttműködésben jelent meg  és amely megvásárolható az újságárusoknál, vagy megrendelhető innen. Nagyon sok jó recept található benne és valóban percek alatt elkészíthetők.
Ezeket a receptek nem csak simán lefordítja a szerkesztőség, hanem  hanem a hazai viszonyoknak megfelelően szerkesztik (erre engedélyt kaptak az amerikai partnertől), valamint csak olyan hozzávalók szerepelnek bennük, amelyek itthon is megvásárolhatók.
Nagyon megszerettük a spárgát és az üzletekben most sok helyen megvásárolható, ezért az én választásom is egy spárgás, tojásos tésztás ételre esett. Nagyon jó választás volt, nagyon finom és ami  a lényeg, gyorsan elkészíthető ebéd került az asztalra.





2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...